skip to Main Content

Tiepäivien arvosteltava työnäytös järjestetään tällä kertaa videokilpailuna.

Videokilpailun lisäksi näytteilleasettajilla on mahdollisuus esitellä kalustoa näyttelyn demotilaisuuksissa messukeskuksen työnäytöskentällä, jonne on kulku messuhallin A- kautta. Demoja ei arvostella. 

Työnäytöksessä laitevalmistajat pääsevät esittelemään tuotteitaan. Arvovaltainen arvostelulautakunta  arvioi koneen työsuoritukset videoiden perusteella.  Parhaat suoritukset palkitaan Tiepäivien kansainvälisen seminaarin yhteydessä! Työnäytös esittelee kalustoa ja koneita ja palveluita laitteineen ja välineineen.  

Näyttelyssä vierailee yli 3500 alan ammattilaista ja asiantuntijaa useista eri maista. Kaikkia kävijöitä yhdistää tarve onnistua teiden, katujen tai yleisten alueiden pitoon liittyvissä tehtävissä. Kävijöillä on vapaa pääsy näyttelyyn ja työnäytöksiin.

Näytteilleasettajat voivat osallistua työnäytökseen toimittamalla videon haluamastaan työsuorituksesta arvosteluraadille 20.6.2022 mennessä. Videot upotetaan tapahtuman nettisivuille ja ovat katsottavissa elokuun alusta alkaen. Videon lisäksi kisaan voi jättää A4 kirjallisen selostuksen työsuorituksesta ja laitteesta. Kannustamme videon jakamiseen myös omissa somekanavissa niiden julkistuksen jälkeen. Osallistumalla työnäytökseen suostut siihen, että videota jaetaan Tiepäivien nettisivuilla ja Suomen Tieyhdistyksen sosiaalisessa mediassa.

Työnäytökseen voivat ilmoittautua näyttelyssä mukana olevat näytteilleasettajat. Työsuorituksesta on toimitettava järjestäjille enintään 3min kestävä video. Työnäytösvideot tulee toimittaa viimeistään 20.6.2022. Videot ovat nähtävillä Tiepäivät – tapahtuman nettisivuilla.

Huomioita videosta:

  • laajakuva 16:9
  • Enintään 3min kesto
  • työsuorituksen nimi tulee näkyä videossa vähintään videon alussa
  • videossa voi olla mukana ääni, jonka kuulee, kun videota katsoo netistä omalla laitteella, videota näytetään Tiepäivien screeneillä äänettömänä
  • Lue lisää: 

Näytteilleasettaja, ilmoittaudu työnäytökseen tapahtumat(at)tieyhdistys.fi

Voit tutustua  työnäytössääntöihin tästä linkistä avautuvasta Pdf tiedostosta. Työnäytössäännöt

Katso video vuoden 2020 näyttelystä ja työnäytöksestä

Konepörssin ja Urakointiuutisten video Lahdesta 2018

Youtubesta löytyi myös video 10. Talvitiepäiviltä vuodelta 1962