skip to Main Content

Turvallisesti Tiepäiville

Tiepäivillä noudatetaan tapahtuman aikaan voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja suosituksia terveysturvallisuuden osalta.  Tiloissa on väljyyttä, tapahtumassa siivousta hoidetaan tehostetusti, tilojen pintoja on käsitelty virusten leviämistä hillitsevillä aineilla ja  käsidesiä ja maskeja on saatavilla. Tulethan tapahtumaan terveenä!

TiepäivienasiantuntijaseminaarissaTampereen messukeskuksessa 9.-10.2.2022 puhuttaa liukkaus. Liukkaudentorjunta on keskeinen talvikunnossapidon  laji. Liukkauden torjuntaa tehdään maanteillä,  yksityisteillä, kaduilla ja kiinteistöillä. Liukkaus näkyy nopeasti onnettomuustilastoissa ja terveydenhuollon päivystysvastaanotoilla.

Toinen keskeinen seminaariteema on omaisuudenhallinta. Tiet ovat kaikille suomalaisille kuuluvaa kansallisomaisuutta. Tiestön omaisuudenhallinnassa on käytännössä kyse veroeurojen käytöstä. Tieomaisuutta koskevassa päätöksenteossa tulee pitää mielessä vuosikymmenten mittainen aikajänne ja todellinen vaikuttavuus. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia joko etänä tai paikanpäälle!

Yksityisteiden talvipäivässäon asiaa yksityisteiden turvallisuudesta, tutustutaan onnistuneeseen kaapelointihankkeeseen ja opitaan höylän ja lanan käytöstä tienpidossa. Seminaareihin ilmoittautuminen on avoinna netissä tapahtuman nettisivuilla https://tiepaivat.fi/

Näytteilleasettajat toivottavat sinut tervetulleeksi näyttelyosastolle!

This Post Has 0 Comments

Vastaa