skip to Main Content

Tule tapaamaan asiakkaitasi ja luomaan uusia arvokkaita kontakteja. Mukana ovat kaikki alan keskeisimmät toimijat ja kohtaat asiakkaita joita et muualla tapaa! Varmista näkyvyytesi ja varaa näyttelytila.

Tiepäivien näyttelyssä voit  esitellä kalustoa, koneita, laitteita, välineitä, työmenetelmiä, palveluita, digitaalisia järjestelmiä ja muuta teiden, katujen ja yleisten alueiden erikoisosaamista. Näyttelyssä vierailee noin 3500 alan ammattilaista ja asiantuntijaa useista eri maista. Kaikkia kävijöitä yhdistää tarve onnistua teiden, katujen tai yleisten alueiden pitoon liittyvissä tehtävissä. Kävijöillä on vapaa pääsy näyttelyyn ja työnäytöksiin.

Kävijöillä on vapaa pääsy näyttelyyn, ulkoalueen demotilaisuuksiin sekä ensimmäistä kertaa järjestettävään Koneviesti -ajotaitokilpailuun. Tiepäivien näytteilleasettajilla on
mahdollisuus osallistua koneita ja laitteita esitteleviin demotilaisuuksiin Messukeskuksen ulkokentällä. Lisäksi näytteilleasettajat voivat osallistua oman koneen/laitteen kanssa työsuoritusta esittelevään videotyönäytökseen. Vuonna 2020 työnäytöksessä palkittiin Soukkio Oy ja West Coast Road Masters Oy.

Tiepäivien kansainvälinen seminaari kerää yhteen alan toimijoita Suomesta ja ulkomailta. Kansainvälisen seminaarin teemoina vuonna 2022 ovat teiden kunnossapito ja omaisuudenhallinta. Tiepäiville osallistuu myös satoja alan opiskelijoita ja yksityisteiden vastuunkantajia.

Paikan varaaminen
Näyttelypaikan voi varata joko puhelimitse tai esittämällä paikkatoiveen alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Myynti on alkanut.

[email protected]

puh. +358 40 567 4999/Liisa-Maija Thompson

puh. +358 40 592 7641/ Tarja Flander

 

Lataa tästä Tiepäivien näyttelyn esite (pdf) päivitetty 25.1.2021
Lataa tästä näyttelyesitteen liite (pdf)päivitetty 25.1.2021
Info tapahtuman terveysturvalisuudesta. (Pdf) päivitetään tarvittaessa.
Lataa tästä näyttelyalueen pohjakartta (pdf)

Katso näytteilleasettajat tästä.