skip to Main Content

Tule tapaamaan asiakkaitasi ja luomaan uusia arvokkaita kontakteja. Mukana ovat kaikki alan keskeisimmät toimijat ja kohtaat asiakkaita joita et muualla tapaa! Varmista näkyvyytesi ja varaa näyttelytila.

Tiepäivien näyttely esittelee kalustoa, koneita, laitteita, välineitä, työmenetelmiä, palveluita, digitaalisia järjestelmiä ja muuta teiden, katujen ja yleisten alueiden erikoisosaamista. Näyttelyssä vierailee yli 3500 alan ammattilaista ja asiantuntijaa useista eri maista. Kaikkia kävijöitä yhdistää tarve onnistua teiden, katujen tai yleisten alueiden pitoon liittyvissä tehtävissä. Kävijöillä on vapaa pääsy näyttelyyn ja työnäytöksiin.

Tiepäivien työnäytöksessä näytteilleasettajat pääsevät esittelemään kunnossapidon kalustoa tositoimissa messukeskuksen ulkoalueella. Arvostelulautakunta arvioi työsuoritukset. Vuonna 2020 palkittiin Soukkio Oy ja West Coast Road Masters Oy.

Tiepäivien kansainvälinen seminaari kerää yhteen alan toimijoita Suomesta ja ulkomailta. Kansainvälisen seminaarin teemoina vuonna 2022 ovat talvitieaiheiden lisäksi teiden kunnossapito ja omaisuudenhallinta. Tiepäiville osallistuu myös satoja alan opiskelijoita ja yksityisteiden vastuunkantajia. Seminaareihin ilmoittautuminen alkaa syyskuulla!

Paikan varaaminen
Näyttelypaikan voi varata joko puhelimitse tai esittämällä paikkatoiveen alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Myynti on alkanut.

tapaht[email protected]

puh. +358 40 567 4999/Liisa-Maija Thompson

puh. +358 40 592 7641/ Tarja Flander

 

Lataa tästä Tiepäivien näyttelyn esite (pdf)
Lataa tästä näyttelyesitteen liite (pdf)
Lataa tästä näyttelyalueen pohjakartta (pdf)

Katso näytteilleasettajat tästä.