skip to Main Content

Koneviesti-Ajotaitokilpailuun ilmoittautunut rautaisia ammattilaisia– vielä ehtii mukaan!

Tulevilla Tiepäivillä (24.-25.8.2022) ratkaistaan parhaimmista paras tien- ja kadunhoitokaluston kuljettaja. Koneviesti-ajotaitokilpailuun (24.8.) osallistuu kova joukko ratinvääntäjiä ja muutama kilpailija mahtuu vielä mukaan.

Tienhoitoauto-sarjaan osallistuva Pertti Valo haluaa haastaa nykyiset alan ammattilaiset. Tällä hetkellä hän työskentelee ELY-keskuksessa hoitourakoiden valvojana (aluevastaava Tampere ja Sastamala urakat).

  • Käytännössä en ole kymmenen vuoden aikana juurikaan enää koskenut koneisiin, mutta uskon edelleen pärjääväni kisassa. Tässä on hyvä tilaisuus haastaa viranomainen ja valvoja, Valo nauraa.

Wille-sarjaan osallistuva Nelli Peltonen on työskennellyt Helsingin kaupungilla noin kahdeksan vuotta. Kilpailuun liittyvinä vahvuuksinaan hän pitää rauhallisuutta ja avointa mieltä.

  • On kiva päästä testaamaan omaa taitotasoa. Sitä ehkä odotan kilpailulta eniten, Peltonen kertoo. 

Kilpailuun voivat osallistua ne, joilla on jo ennestään kokemusta tien- ja kadunhoidosta ja joilla on soveltuva tutkinto ja ajokortti kilpailukoneiden kuljettamiseen.

Kilpailun voittaja palkitaan Suomen Tieyhdistyksen lahjoittamalla palkinnolla ja kunniakirjalla sekä Koneviestin lahjoittamalla palkinnolla.

Ilmoittautuminen: https://tiepaivat.fi/ajotaitokilpailu-2/

Tervetuloa kilpailemaan tai kannustamaan kilpailijoita ke 24.8.2022 klo 11.30 starttaavaan kisaan.

Kuvassa Nelli Peltonen työn touhussa.


This Post Has 0 Comments

Vastaa